فعاليتهاي شهيد پس از پيروزي انقلاب اسلامي
پس از پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي ، محمد تقي با شور و اميد ، خود را وقف انقلاب و آرمانهاي آن مي كند و در هر جا كه احساس مي كند مؤثر است ، به خدمت خالصانه مي پردازد. به دنبال پيام حضرت امام (ره) در 27 خرداد ماه 1358 مبني بر تشكيل «جهاد سازندگي» به نداي رهبر لبيك مي گويد و به عضويت جهاد سازندگي در مي آيد. پس از ورود به جهاد، محور فعاليتهاي خود را خدمت به محرومان و مستضعفان جامعه قرار مي دهد و شب و روز در روستاهاي استان خراسان به سازندگي و عمران مي پردازد.
در خرداد ماه 1359 با دختري با تقوا و پاكدامن ازدواج مي كند و فرداي ازدواج ، به اتفاق همسرش راهي «تربت حيدريه» مي شود تا از فعاليتهايش در منطقه باز نماند.
فعاليتهاي شهيد در دوران دفاع مقدس
رضوي با شروع جنگ تحميلي ، به جبهه هاي جنگ مي شتابد و نقطه عطفي در زندگي آغاز مي گردد. وي از روزهاي نخستين جنگ، خود را به جبهه ها مي رساند و با عضويت در ستاد جنگهاي نامنظم شهيد چمران به دفاع از انقلاب و اسلام مي پردازد. وي در طرح كانال كشي اطراف اهواز ايفاي نقش مي نمايد. پس از مدتي به جهاد خراسان مي پيوندد و فعاليتهاي خود را در سنگري ديگر ادامه مي دهد . وي در ابتدا به عنوان «مسؤول ستاد پشتيباني جنگ جهاد خراسان» ، مشغول انجام وظيفه مي شود و نقش بسزايي در سازماندهي و گسترش ستاد پشتيباني ايفا مي كند كه با تلاش و پيگيري او ستاد مركزي پشتيباني جنگ جهاد در جنوب شكل مي گيرد. او با جمع آوري تعدادي لودر و بولدوزر و غلتك، بناي كار مهندسي ـ رزمي را مي گذارد و براي اولين تجربه ، جاده نظامي «انديمشك ـ حميد» را مي كشد.
رضوي از كار نمي هراسد و كارهايي را انجام مي دهد كه دوستان همرزمش را به حركت مي افكند . به خاطر برخورداري از روحيه اي خستگي ناپذير ، هر كاري كه زمين مي ماند، انجامش مي دهد. ايشان در عمليات «والفجر مقدماتي» ، «والفجر 2، 3، 4» ، بن بست و مشكل آب ر كه عمده ترين دغدغه فرماندهان بود، با توانمندي و تدبير هوشمندانه مرتفع مي كند و نيروها را در هر يك از اين عمليات ، با زدن پلهاي شناور از آب عبور مي دهد.
شهيد رضوي براي خدمت به جنگ ، ديگر اعضاي خانواده ، از جمله پدرش را نيز به منطقه مي آورد و در خدمت جنگ و دفاع قرار مي دهد. وي حدود هشتاد ماه از عمر خود را وقف جنگ مي كند و در اين مدت پر بركت، منشأ آثار و خيرات كثيري مي شود.
ويژگيهاي اخلاقي شهيد
شهيد رضوي ، جهادگري شجاع، متعهد، سختكوش و خلاق و در يك كلام ، جهادگري اسوه و نمونه بود. توسل و توكلش در جبهه زيادتر بود. هر جا مشكلي پيش مي آمد، با توكل و اعتماد به حضرت حق، كار را به سامان مي رساند. او در تحقق اراده اش ، در فراز و نشيب جنگ موفق بود و همه دوستان او را در اين خصلت بخوبي قبول داشتند. در سخت ترين شرايط جنگ، با تعهد و اخلاص بالا مأموريت هاي خطير را انجام مي داد.
چگونگي شهادت
نقطه رهايي شهيد رضوي، هنگام شناسايي منطقه عملياتي كربلاي 10 ، در كوههاي غرب كشور تعيين شده بود. او را به ضيافت كروبيان فرا خوانده بودند؛ چرا كه در ميان اهل آسمان ، شناخته شده تر بود تا ميان خاك نشينان.
او روز 3 خرداد ماه 1366 در عمليات كربلاي 10 در منطقه «سردشت» به فوز شهادت نايل آمد.